top of page

MARION SNAPPER (40 jaar)

“Het is bijzonder om ‘leven’ op papier te creëren!” Mijn fascinatie voor realistisch tekenen startte in 2010. Vanaf het moment dat ik een potlood aanraakte om een foto na te tekenen was ik verliefd op het neerzetten van een levend karakter. Ik teken met grafietpotlood en hanteer verschillende technieken en materiaal om een zo gedetailleerd mogelijke tekening te maken. Deze technieken heb ik mijzelf aangeleerd.

 

Naast deze tekenpassie ben ik moeder van een zoon en werk ik parttime bij Arriva. In 2018 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hanze Hogeschool. Voeding is altijd een interesse van mij geweest, maar meer op creatief vlak.

Met veel enthousiasme en betrokkenheid deel ik mijn tekenkennis in de vorm van cursussen, workshops en privélessen in Heerenveen. Alles wat mij tot dit niveau heeft gebracht, komt aan bod tijdens de lessen. Geïnteresseerd? Neem een kijkje onder 'over de cursus' voor meer specifieke informatie over de inhoud van de lessen of kijk onder 'agenda' voor het actuele cursusaanbod.

IMG-20191225-WA0021.jpg
UITFestival Heerenveen 2018.jpg

Afbeelding door: Mathijs Hartsuiker

bottom of page